Design și culoare

Design și culoare

Desigur, deși pare a nu fi un aspect important decât din punct de vedere estetic, designul și calitatea culorilor spun multe despre calitatea lenjeriei în sine. De exemplu, dacă ai un design șters, prost redat și culori care ies la priam spălare, deși tu ai respectat indicațiile de curățare, înseamnă că ai de-a face cu o lenjerie de cea mai proastă calitate. În schimb, dacă designul lenjeriei de pat este realizat impecabil și culorile nu ies al spălat, atunci lenjeria este bună și este un indiciu clar că o vei avea mult timp de acum înainte.

Și pentru că tot vorbeam de întreținerea lenjeriei

A avea grijă de lenjeria ta de pat înseamnă a-ți asigura prospețime și sănătate. Lenjeria de pat merită o atenție deosebită. Spălarea la mașină, uscare, călcat… iată câteva sfaturi care te vor ajuta.

Pentru a garanta curățenia lenjeriei de pat și a pieselor adiacente trebuie să spunem că acestea trebuie spălate la mașină o dată pe săptămână, în special în anumite anotimpuri. Vara, de exemplu, mai ales când transpiram mult, lenjeria devine mediul perfect pentru ca bacteriile și germenii să se dezvolte. Prin urmare, este important să spălăm des lenjeria din bumbac, fără a aștepta ca această să fie murdară.

Înapoi la blog